Siste dag på Habbo Hotel!

Vi samarbeider med Habbo Staff. Vi har lagt og spre nyheter om dette fra i går. Men vi må også informere at vi kommer til å skrive en del mye her fremover. Vi skal selvsagt prøve å skrive på dansk og svensk. Men dere kan også oversette fra Google eller hva dere bruker. Vi ber dere å sjekke her daglig altså 2 ganger. Vi kan ikke ha innlegg her så lenge. Innlegg kan vare 10-24 timer. Så sjekk daglig slik dere ikke går glipp av noe.

NORSK:

Alle er invitert til aller siste offisiell marked med HabStorm. Vi skal arrangere aktiviser, konkurranser og litt informasjon hva som skjer inne på Habbo.com etter nordisk legger ned. Du er invitert klokken 20:00 på onsdag på Habbo Norge.

DANSK:
Alle, der gerne vil er inviteret til en sidste officelle fest med den norske fansite habstorm.no. Der vil være konkurrancer og lidt infomation omkring, hvad der vil ske efter at de Nordisk hoteller er lukket. Og lidt info om Habbo.com. Alt dette foregå på onsdag på Habbo.no klokken 20:00! 

SVENSK:
Den norska fansiten habstorm.no bjuder in alla som vill till lite avslutningsfestligheter. Det arrangeras aktiviteter, tävlingar och ges lite information om vad som äger rum på habbo.com efter att de nordiska hotellen stänger. Du är inbjuden onsdag, klockan 20:00 på Habbo.no!

Mvh
HabStorm
Nikolai 

3 kommentarer

Nicetova123

26.04.2015 kl.12:34

Jag har en fråga. När jag ska göra en gubbe på det norska habbot så går det inte. Hur ska jag då kunna vara med på avslutningsfesten?

Nina

27.04.2015 kl.11:19

Hej habstorm,

Jeg spiller på det danske hotel, og jeg har hørt fra mange at de gerne vil deltage til annonceringen på onsdag kl 20, men de har ingen bruger på Habbo.no og det er ikke muligt at oprette en bruger på de nordiske hoteller mere. Nu er jeg så heldig at jeg har en gammel bruger på Habbo.no, så det er intet problem for mig, men hvad skal de andre gøre?

Med venlig hilsen

Nina.

habstorm

27.04.2015 kl.17:15

Hei Nina!

Takk for tilbakemelding! Vi skal ta opp med Habbo Staff.

Mvh
HabStorm
Nikolai

habstorm

27.04.2015 kl.17:18

Hei!

Hvis du har en konto hos Habbo.no er du velkommen! Hvis du ikke har det så beklager jeg mye. Det er veldig synd at Sulake ikke vil hjelpe oss lenger.

Mvh
HabStorm
Nikolai

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits